Despre noi

2      Parma Taxi este una dintre cele mai moderne companii de taximetrie din Iaşi, oferind clienţilor atât servicii ireproşabile de taximetrie, cât şi reduceri substanţiale, carduri de fidelitate, dar şi premii.

1Pe parcursul existentei noastre ne-am axat in mod special pe nevoiile cilentilor atat pe plan profesional cat si social , fiind de notorietate campanile de fidelizare prin care multumim loialitatii celor ce ne-au fost alaturi pe parcursul anilor. Campanile precum : Dacia Logan pentru clientii Parma Taxi , Cina la Motel Bucium ,Tombola Parma Taxi de Craciun, ne-a adus pe locul intai in ceea ce privest modalitatile, varietatea si valorile premiilor daruite pe parcursul concursurilor noastre. Prin experienţa de peste 20 ani în domeniul taximetriei , Parma Taxi vă oferă cele mai bune servicii la un nivel înalt de calitate şi profesionalism.

297926_152297798188944_6166112_nDatorită serviciilor de calitate prestate în ultimii 20 ani, am obţinut privilegiul de a fi nominalizaţi ca fiind cea mai bună firmă de taximetrie din municipiul Iaşi. Vă mulţumim!